Boston Garnet d'Lion

Sukutaulu

Isä. Boston Deluxe
KWPN, rn, 168cm -- Champion, KTK-II
ii. Ohio Deluxe
KWPN, trn, 170cm -- ei virtuaalimaailmassa
iii. Florentino
ei virtuaalimaailmassa
iie. Cranberra
ei virtuaalimaailmassa
ie. Bilthoven Zara
KWPN, m, 165cm -- ei virtuaalimaailmassa
iei. Zenith
ei virtuaalimaailmassa
iee. Bilthoven Cer Valerie
ei virtuaalimaailmassa
Emä. Diamond Fizz
holstein, mkm, 168cm
ei. Duovanni
holstein, m, 175cm -- ei virtuaalimaailmassa
eii. Duttiano
ei virtuaalimaailmassa
eie. Coevorden
ei virtuaalimaailmassa
ee. Rohdiamant
holstein, rnkm, 164cm -- ei virtuaalimaailmassa
eei. Donnervogel
ei virtuaalimaailmassa
eee. Chobagne
ei virtuaalimaailmassa

Isänisä Ohio Deluxe​ on ystävällismielinen seurahevonen, jota ei kuitenkaan pomminvarmaksi uskalla kutsua. Herkkä ja nopeasti nollasta sataan kiihtyvä tummanruunikko ori on maastakäsin oikein mukava ja helppo, mutta selästä käsin helppous häviää kuin pieru saharaan. Ruunikko on kyllä hieno kouluhevonen ja kaappi täynnä ruusukkeita ja pokaaleita puhuu jo puolestaan, mutta nuorena sen kanssa harkittiin kauan, ennen kuin se vietiin kilpakentille. Orin turhankin energisen ratsastettavuuden takia se meinattiin jo ruunata, mutta silloin olisi jäänyt syntymättä useampi hieno hevonen, jotka myös orin jälkeläisinä tunnetaan.

Isänisänisä Florentino on arvonsa tunteva, hyvin kilpailuhenkinen ja näyttämisen haluinen komea musta ori, joka ei ollut tunnettu ainakaan kärsivällisyydestään. Ori oli kuin parkettien partaveitsi kouluradalla liikkuen sulavasti ja tarkasti, mutta maastakäsin se olisi aina menossa. Kilpailuissa musta ori oli aina paikan äänekkäin hevonen - kukaan ei voinut olla huomaamatta orin läsnäoloa. Orin jälkeläisetkin ovat perineet isältään jos ei mitään muuta niin energisyyttä. Mitään kummallisempaa menestystarinaa orilla ei ole, mutta kilpailuista se keräsi uransa aikana ihan mukavasti sijoituksia ja voittorahoja.

Isänisänemä Cranberra​ ei ollut mikään maailman kaunein hevonen, mutta aivan täyskymppi muuten. Raudikon luonteessa ei juurikaan ollut moitittavaa oikein missään tilanteessa, ja ratsastaessakin tamma oli hyvin tasainen ja mukava. Tamma ei kilpaillut oikeastaan yhtään, vaan pysytteli enemmänkin harraste- ja siitoshevosena. Jälkeläisiä raudikolle syntyikin viisi, jotka ovat isäoriensa tapaan päässet näyttämään kyntensä kouluradoilla. Tamma menehtyi itse viimeisessä synnytyksessä, ja jäi ehkä jopa vähän unholaan, minkä takia on monelle vain yksi kysymysmerkki jälkeläistensä sukutauluissa.

Isänemä Bilthoven Zara - kaunis musta tamma - on kuin kaksi persoonaa yhdessä hevosessa: tamma on rauhallinen ja leppoisa, mutta kun ratsastaja kipuaa selkään ja ruvetaan töihin, muuttuu siitä säpäkkä, energinen ja herkkä kouluratsu. Hollantilaistamma on kasvattajansa yksi harvoista tammoista, joka on startannut GP-tason luokkia kansainvälisesti. Tamma tekikin pitkän uran aina 16-vuotiaaksi asti, jonka jälkeen se on tehnyt kolme varsaa, joista viimeisin vasta vieroitettiin. Pian 21-vuotias tamma siirtyi juuri siitoseläkkeelle, mutta toimii vielä satunnaisesti nuorten, potentiaalisten kouluratsastajien opetusmestarina.

Isänemänisä Zenith jäi vähän mitäänsanomattomaksi. Musta ori perinyt isältään hyvän rakenteen sekä oli molempien vanhempiensa puolesta potentiaalinen tuleva kouluratsu. Potentiaalinen ori kyllä oli, ja ehti se kilpailla kansallisella tasolla asti ihan hyvällä tuloksella. Ori oli tarkoitus pian viedä eteenpäin kansainvälisille vesille ja mahdollisesti myydä Saksaan toteuttamaan tulevaisuuttaan, mutta se jouduttiin lopettamaan jo 10-vuoden iässä laitumella tulleen vakavan murtuman takia. Lyhyen kilpauransa aikana holsteinori oli ehtinyt saada jo kolme varsaa saattamaan loppuun sen, mitä ori ei itse ikinä päässyt tekemään.

Isänemänemä Bilthoven Cer Valerie on tummanruunikko tamma, luonteeltaan sympaattinen sekä ratsuna kuuliainen ja herkkä. Estevanhemmista tuleva hollantilaistamma on näyttänyt kykyjään myös kouluratsastuksessa hyvällä menestyksellä. Mikään GP-tason suorittaja tamma ei ole kummassakaan lajissa, mutta ratsuna sitä on kehuttu kevyeksi ja pehmeäksi ratsastaa. Nykyään eläkeläisen päiviä viettävä ruunikko sai neljä varsaa, jotka ovat kaikki näyttäneet kallistuvan kouluratsastuksen puolelle.

Sukuselvistys © kasvattaja

Jälkeläiset

  0 kpl: 0 oria, 0 tammaa
  Jalostusinfo: Karvinen on jalostuskäytössä. Astutuksista voi kysellä sähköpostitse.

Syntymäaika Varsa Vanhempi Omistaja Meriitit