Riimuvaara
Etusivu Hevoset Kasvatus
Virtuaalitalli // Virtuaalihevonen

© Riimuvaara 2018
Webdesign © sonya 2018
Tausta © Emilie Barbier (CC BY-NC 2.0)
Koristekuva © Cherie (CC BY-NC 2.0)

Kasvatustoiminta

Rekisteröinti:

Kasvattajaliite Riimuvaaran
Syntymämaa Suomi
Kasvattajaksi rekisteriin RIIM2086
Kasvattajaksi sivuille Riimuvaara


Myyntiehdot:

1. Varsan sivut on lähetettävä sähköpostiin kahden viikon sisällä myyntipäätöksestä.
2. Varsa on rekisteröitävä VRL:n hevosrekisteriin!
3. Ostaja sitoutuu noudattamaan ostotarjouksessa esittämiään lupauksia.

Osana Riimuvaaraa on aikojen alusta asti ollut ratsu- ja pienhevoslinjaisten suomenhevosten kasvatus. Meille tämä suomalaista perua oleva urheiluhevonen on aina tuntunut siltä ainoalta oikealta vaihtoehdolta, joten miksi emme takaisi omalla panostuksellamme rodun säilyvyyden? Suomenhevonen on, ei vain kotimainen, myös erittäin monipuolinen harrastuskaveri, jonka kanssa voi tehdä lähes mitä vain. Meillä kasvatuksen tavoitteena on erityisesti terve, puhdasrotuinen sekä rotumääritelmän täyttävä suomenhevonen, joka sopii lajiin kuin lajiin. Pitkän tähtäimen haaveena on nähdä kasvatteja vaikuttamassa myös muiden kasvattamien suomenhevosten sukutauluissa, ehkä jopa niinä haluttuina niminä.

Pääpainomme sukulinjoissa on enemmän niissä lyhyemmissä, joissa pyrimme käyttämään rohkeasti erilaisia yhdistelmiä. Suurin osa tallin hevosista kilpailee kenttäratsastuksessa ja näin ollen kasvateilla on myös loistavat edellytykset kyseisen lajin pariin. Joukkoon on kuitenkin eksynyt myös muutama yleispainotteinenkin hevonen, joten on kyllä varaa mistä valita. Vaikka meidän hevoset kilpailevat ja jatkavat sukuaan laatuarvostelupalkintoja tavoitellen, emme kasvattajana ole kovinkaan vaativia sen suhteen mitä kasvattien kanssa tehdään. Ainoa ehto oikeastaan on, että varsa ei jää vain tallin koristeeksi, vaan se on mukana kotitallinsa toiminnassa, oli se sitten mitä hyvänsä.

Kasvattajana pidätämme itsellämme oikeuden ottaa kasvatin takaisin tai jälleenmyydä sen mikäli oheisia myyntiehtoja ei noudateta tai sen hetkinen omistaja on tavoittelemattomissa useampia kuukausia ilman erillistä ilmoitusta.

Tilausvarsasta kiinnostuneiden kannattaa olla yhteydessä sähköpostitse.Kasvatit

Kuluneen vuoden aikana meille on syntynyt 0 suomenhevoskasvattia.

          vuosi 2018 — 0 kpl

Syntynyt skp. Nimi Isä Emä Omistaja