Riimuvaara
Etusivu Hevoset Kasvatus
Virtuaalitalli // Virtuaalihevonen

© Riimuvaara 2018
Webdesign © sonya 2018
Tausta © Emilie Barbier (CC BY-NC 2.0)

Vaurin Willitiikeri

KTK-III

"Tiikeri"
Suomenhevonen, tamma
Punarautias, 162cm
26.11.2016     (13-vuotias)

Omistaa Jenny Routamaa (VRL-12948)
Kasvattanut Vaurin Suomenhevoset (evm)

Koulutustaso Helppo: HeA, 100cm, 90cm
Kenttäpainotus

Rekisterinumero VH17-018-2120

3v n. kuukauden päästä syntymästä, 8v asti n. 1kk=1a, jonka jälkeen n. 4kk=1a

3 vuotta - 26.12.2016
4 vuotta - 26.01.2017
5 vuotta - 26.02.2017
6 vuotta - 26.03.2017
7 vuotta - 26.04.2017
8 vuotta - 26.05.2017
9 vuotta - 26.09.2017
10 vuotta - 26.01.2018
11 vuotta - 26.05.2018
12 vuotta - 26.09.2018
13 vuotta - 26.01.2019
14 vuotta - 26.05.2019
15 vuotta - 26.09.2019
16 vuotta - 26.01.2020
17 vuotta - 26.05.2020
18 vuotta - 26.09.2020
19 vuotta - 26.01.2021
20 vuotta - 26.05.2021
21 vuotta - 26.09.2021
22 vuotta - 26.01.2022
Laatuarvostelut ja kantakirjaus

Suomenhevosten kantakirjaustilaisuus 20.06.2018
17 + 16 + 17 + 17 = 67p / KTK-III

Suomenhevosten kantakirjaustilaisuus 20.01.2019
17 + 17 + 17 + 17 = 68p / KTK-III

Näyttelyarvonimet ja muut maininnat


Vaurilaiset suomenhevoset ovat viime aikoina nostaneet päätään kisakenttien kärkinimissä. En mie sitä itse tosin tiennyt ennen kuin eräs ystäväni kilautti ja kutsui minut seuraneidikseen tallin järjestämiin koulukisoihin, joissa myös esiteltäisi noita suomalaisen kasvatuksen helmiä myyntimielessä. Hän oli aikeissa ostaa hevosen - jonkun sellaisen upeaakin upeamman vaurilaisen jolla oli tämä ja tuo hevonen suvussaan sekä äärettömän lupaavat näytöt jo neljävuotiaana, enhän mie semmosista mitään ymmärtäny - kun taas mie saisin vain nautiskella olostani shettisvapaassa ympäristössä.
Jossain vaiheessa tunsin, että minua tuijotettiin. Se oli vähän kuin olisi joutunut vaanivan petoeläimen katseen vangiksi, ja niinhän mie tavallaan olinkin. Tiikeri seisoi tarhassaan ylväänä ja ryhdikkäänä kuin vuori ja katseli ympäröivää hälinää tyynenkiinnostuneena. Siitä huokui sellaista itsevarmuutta ja elämää nähneen hevosen viisautta, etten olisi voinut olla hämmästyneempi kuullessani tamman olevan vasta 6-vuotias. Niin, ja kenttäsuvusta. Yhtäkkiä huomasin kilpailevani raivokkaasti hevosen hinnasta muiden kiinnostuneiden kanssa, eikä se ollut mikään helppo homma se, mutta päivän päätteeksi se olin minä joka taluttelin ikiomaa kissapetoani talliin, jonne se asteli varmasti ja arvokkaasti, kuin olisi aina sinne kuulunutkin.

© Luvat on

Tiikerissä on sellaista ryhdikkyyttä ja vetovoimaa jota yleensä näkee enemmän lämminveristen ratsujen puolella. Sillä on älykäs ja eloisa, mutta rauhallinen perusolemus, tarpeeksi itsevarmuutta suhtautua elämän käänteisiin tyynesti ja tarpeeksi särmää näyttääkseen närhenmunat sellaiselle joka ikinä erehtyy luulemaan tammaa helpoksi hevoseksi. Tiikeri on kyllä hyväkäytöksinen, mutta nöyräksi tai avoimeksi sitä ei saata sanoa. Päinvastoin, tamma on hitaasti lämpenevä, itsenäinen ja itsepäinenkin. Ottaa aikansa ennen kuin se tulee tutuiksi vieraan ihmisen kanssa, jos tulee, eikä se epäröi käyttää omaa harkintakykyään ihmisen päätösten sijaan mikäli ei koe tuota luottamuksensa arvoiseksi. Kovaan Tiikeri vastaa kovalla ja liian pehmeästä se jyrää yli, joten tamman kanssa on oleellista löytää se kultainen keskitie. Tavallinen talliarki tosin ei tamman kanssa tuota ongelmia vaan kaikki perustoimenpiteet sujuvat sen kanssa mutkattomasti, ainakin niin kauan kuin sille ollaan reiluja.

Tiikerin tietynlainen kovuus näkyy myös ratsastaessa. Vaikka sen selässä voi köpötellä melkeimpä kuka vaan, on tammasta vaikea saada irti mitään ellei sen kanssa tule todella juttuun. Siinä vaiheessa kun pitäisi oikeasti tehdäkin jotain alkaa Tiikerin puolelta aktiivinen kyseenalaistaminen; "onko pakko?", "sinä sanot noin, entä jos teenkin näin?", "en tee, haista pee". Se joka selviää tulikasteesta voittajana saa alleensa sähäkän, omalla moottorillaan liikkuvan ja kapasiteetikkaan kissapedon. Tiikeri saattaa vielä kesken ratsastuksenkin kokeilla onko selässä keikkuva ihmisapina hereillä, mutta toisaalta sillä on hyvä työmotivaatio joka sopivan ratsastajan kanssa kyllä kantaa pitkälle.

Koulu on kenttäratsastuksen osa-alueista Tiikerillä heikoin. Liikkeiden säädeltävyys ei ole parhaasta päästä, itse askellajit perushyvät, mutta ei ihmeelliset. Tehokas lämmittely ja askellajien läpi pyörittäminen, sekä aktiivinen ratsastus ovat avainasemassa menestymiseen Tiikerin kanssa. Se täytyy myös herkistää avuille hyvin ennen suoritusta, koska muuten, vaikka onkin kohtalaisen kuuliainen, saattaa tamma olla melko kova niin suustaan kuin kyljistäänkin.
Este- ja maastoesteradoilla Tiikeri on terävä ja tarmokas. Tamman kanssa kannattaa usein suunnitella ja laskea askeleet hyvin kohdalleen, koska itse Tiikeri sortuu helposti hyppimään hieman sieltä tai täällä, mikä paikka nyt sattuu sillä hetkellä hänelle sopimaan. Kieltäminen ei ole tammalle kovinkaan tyypillistä joten jos lähestymiset eivät ota sujuakseen voi suoritukselta odottaa melkein mitä vaan pelle hypyistä läpijuoksemisiin.

Historia & luonne © Serena

Suku

i. Villivihmokki
m, 165cm
ei virtuaalimaailmassa
ii. Arovillikki
m, 167cm
ei virtuaalimaailmassa
iii. Kaamoskeron Majakka
ei virtuaalimaailmassa
iie. Vilijonkka
ei virtuaalimaailmassa
ie. Venlan Marliini
vrt, 164cm
ei virtuaalimaailmassa
iei. Velho
ei virtuaalimaailmassa
iee. Marilini
ei virtuaalimaailmassa
e. Vaurin Kalwakka
rt, 158cm
ei virtuaalimaailmassa
ei. Karwiainen
prt, 158cm
ei virtuaalimaailmassa
eii. Karwanverran
ei virtuaalimaailmassa
eie. Lellikki
ei virtuaalimaailmassa
ee. Kalvan Akka
rt, 162cm
ei virtuaalimaailmassa
eei. Kalvan Jästi
ei virtuaalimaailmassa
eee. Viskoosi
ei virtuaalimaailmassa

 

Tiikerin isä, Villivihmokki on komea kenttäkilpailuissakin loistanut ori, joka on asunut koko elämänsä kasvattajansa luona. Kasvattaja Viivi Keränen varttui teinistä aikuiseksi yhtä aikaa hevosensa kanssa ja yhdessä he opettelivat kenttäratsastuksen alkeista huipulle. Villivihmokki ja omistajansa ovat saavuttaneet muutamia voittoja isoistakin kilpailuista, mutta nyttemmin ori on siirtynyt ansaitulle eläkkeelle ja viettää päivänsä rentoutuen. Orilta on jäänyt muutamia jälkeläisiä, mutta valtavirran oria siitä ei ole tullut. Lähes kaikki jälkeläiset ovat näyttäytyneet kenttäradoilla. Villivihmokki on rakenteeltaan sopusuhtainen ja jäntevä, ja sillä on kuulemma erityisen viisas katse. Luonteeltaan ori on aavistuksen kuumahko ja energinen, mutta omistajansa osaavissa käsissä se esiintyi aina edukseen.

Tiikerin isänisä, Arovillikki oli aikanaan kesän kuumimpina helteinä syntynyt pirtsakka orivarsa, josta myöhemmin kasvoi vanttera ratsu. Ori kiersi elinaikanaan asuinalueensa kilpailuita, mutta sen omistajalla ei ollut motivaatiota pidemmälle. Myöhemmin ori meni ylläpitoon toisaalle ja lopulta ylläpitäjä osti orin. Tämän jälkeen väritykseltään mustaa oria käytettiin muutaman kerran saman omistajan tammoilla, mutta varsinainen jalostusori se ei ollut.

Tiikerin isänisänisä, Kaamoskeron Majakka on melkoinen mysteeri selvitettäväksi, orista ei ole jäänyt juuri muuta tietoa, kuin syntymäaika ja kaksi sen jälkeläistä. Sen sijaan Tiikerin isänisänemästä, Vilijonkka tiedetään, että tamma syntyi äärettömän vaaleana rautiaana, mutta se tummui pian. Elämänsä se vietti muutamilla yksityisomistajilla saaden neljä jälkeläistä.

Tiikerin isänemä, Venlan Marliini oli alunperin syntynyt ratsastuskoulussa, jossa orvoksi jäänyt tamma myös vietti kuusi ensimmäistä elinvuottaan. Ratsastuskoulu-ura ei sopinut melko kovapäiselle tammalle, joten se myytiin samaan kotiin Tiikerin isänisän kanssa. Uudessa kodissaan Venlan Marliini viihtyi huomattavasti paremmin ja sen käsiteltävyys parani huomattavasti. Tamma astutettiin useaan otteeseen kantakirjatuilla oreilla, mutta vasta Arovillikistä se tuli kantavaksi 12-vuotiaana. Pian Villivihmokin vieroituksen jälkeen tamman kunto kuitenkin jostain syystä heikkeni, ja se jouduttiin lopettamaan.

Tiikerin isänemänisä, Velho tunnettiin erään ratsastuskoulun yksityispuolen "hurjana ja pelottavana" orina, joka oli uhkaavasta ulkomuodostaan kiltti kuin nallekarhu. Hyvän luonteensa takia orilla astutettiin muutamia tammoja. Tiikerin isänemänemä, Marilini oli saman ratsastuskoulun yksi suosituimmista tammoista, josta pitivät lähes kaikki. Jalkavamman saatuaan tamma päätettiin siirtää siitostammaksi ja se sai elämänsä aikana neljä hienoa jälkeläistä

Tiikerin emä, Vaurin Kalwakka on hurmannut omistajaperheensä vauvasta vaariin jo heti syntymästään. Se on ydinperheensä lisäksi myös muun suvun suosikki, tammalta ei siis hellittelijöitä puutu. Vaurin suvun lempihevonen on heidän oma kasvatti ja pääasiassa sen tarkoitus oli olla tytärten harrastushevonen. Viime aikoina kuitenkin, toinen tyttäristä on alkanut valmentautua sen kanssa ja onpahan Kalwakan kanssa muutamat aluekisatkin jo kierretty. Luonteeltaan Kalwakka on kuin varsansa Willitiikeri, rauhallinen, mutta jokseenkin itsepäinen. Rakenteeltaan tamma on melko korrekti, tosin sitä ei ole käytetty näyttelyissä, ellei paikallisia mätsäreitä lasketa. Kalwakka on hyvä perheratsu ja sellaisena se varmaan koko loppuelämänsä viettääkin. Willitiikeri on tamman toistaiseksi ainut jälkeläinen.

Tiikerin emänisä, Karwiainen oli punarautias, hyvin komea ori, joka tosin oli taikuri omalla alallaan, eli karkaamisessa. Jalostusorinakin toiminut ori karkaili mielellään niin tarhasta kuin karsinastakin, jos vain pystyi. Sinä aikana, kun ori ei ollut karkureissulla, se toimi maineikkaanakin kenttäratsuna ja kiersi ympäri Suomea kilpailuissa. Värinsä takia se sai monesti erityishuomiota ja se oli hyvin suosittu jalostuksessa. Orilta jäi monia virallisia jälkeläisiä, mutta myös epävirallisia karkureissujensa takia. Ori jouduttiin lopulta lopettamaan pahanlaatuisen jalkavamman takia, mutta luonteeltaan hieman ilkikurinen ori sai viettää melko täysinäisen elämän.

Tiikerin emänisänisä, Karwanverran oli poikansa lailla punarautias jalostusori, mutta koska sen omistaja oli aavistuksen erakkoluonteinen, ei oria ole juuri käytetty. Karwanverran oli kuulemma luonteeltaan hieman äksyhkö, mutta asuinmaatilansa hommissa hyvin avuksi ollut ori. Tiikerin emänisänemän, Lellikin tiedetään olleen yksityisomistuksessa eräässä suurperheessä ja se varsoi ainakin kerran. Muuta tammasta ei juuri tiedetä.

Tiikerin emänemä, Kalvan Akka oli Kalvan Jästin yksi virallisesti vahvistetuista jälkeläisistä. Tamma myytiin alunperin varsana erääseen perheeseen ratsuksi, mutta jostain syystä tamma joutui kiertoon. Usean kodin kierrettyään ravureita aiemmin omistanut mies ihastui tammaan nähtyään sen myynti-ilmoituksen, ja päätti ostaa tamman. Loppuelämänsä Akka olikin miehen ja tämän tyttärien maastoratsuna ja jalostuskäytössä, kunnes se kuoli luonnollisesti vanhuuteen eräänä kesäpäivänä laitumelle.

Tiikerin emänemänisä, Kalvan Jästi oli perinteinen työhevonen. Koko ikänsä se auttoi maatilan omistajaa erilaisissa maatalous- ja metsätöissä. Todennäköisesti lähitilojen tammoja sillä astutettiin useasti, mutta varmuutta ei monestakaan astutuksesta ole saatu. Tiikerin emänemänemä, Viskoosi oli erään yksityisomistaja kaunis hevonen, jonka elämästä ei kolmen varsan lisäksi juuri tiedetä.


Jälkeläiset

Jalostusinfo: Willitiikeri on jalostuskäytössä. Se ottaa vastaan tuontisukuisia suomenhevosoreja. Tilausvarsoja tammasta voi kysellä suoraan sähköpostitse tai Keskustan chatissa. Liisaus ei valitettavasti ole mahdollista.

  Jeilin Tiikeritillikka
sh-t.   27.02.2018
i. Luuvitonen

  Riimuvaaran Tiikerililja
sh-t.   17.02.2019
i. Ristiretki

  Jeilin Karmiinitiikeri
sh-t.   12.05.2018
i. Cohkka

  Riimuvaaran Katinkulta
sh-o.   10.01.2019
i. Tervaleijona


Kilpailumenestys

Näyttelymenestys
(0x MVA-SERT, 0x irtoSERT, 2x RCH)
28.02.2018 VSN, Adina, RCH, tuom. Milja H.
08.04.2018 VSN, Hengenvaara, RCH, tuom. Milja H.
28.02.2019 VSR, Suomenhevosten rotunäyttely, III-palkinto, tuom. Lissu T.
31.03.2019 VSR, Suomenhevosten rotunäyttely, III-palkinto, tuom. Lissu T.

Kilpailustatistiikka
(laji: sijoitukset: voitto - toinen sija - kolmas sija)
Esteratsastus: 40: 4 - 11 - 6
Kenttäratsastus: 50: 10 - 9 - 12
Kouluratsastus: 40: 10 - 6 - 9

02.01.2018   ERJ   Supernatural   80cm   3/36
11.01.2018   ERJ   Ratsutalli Lilja   80cm   3/30
12.01.2018   ERJ   Ratsutalli Lilja   80cm   4/30
14.01.2018   ERJ   Ratsutalli Lilja   80cm   4/30
31.01.2018   ERJ Cup   Mörkövaara   80cm   10/121
05.02.2018   ERJ   Ratsutalli Lilja   80cm   6/50
10.02.2018   ERJ   Ratsutalli Lilja   80cm   3/50
12.02.2018   ERJ   Raatteen Sh:t   100cm   5/30
16.02.2018   ERJ   Raatteen Sh:t   100cm   4/30
17.02.2018   ERJ   Raatteen Sh:t   100cm   2/30
06.03.2018   ERJ   Runoratsut   100cm   1/30
07.03.2018   ERJ   Runoratsut   100cm   3/30
10.07.2018   ERJ   Ruuvalli   100cm   2/30
11.07.2018   ERJ   Daelwyn   100cm   4/30
13.07.2018   ERJ   Daelwyn   100cm   5/30
14.07.2018   ERJ   Daelwyn   100cm   2/30
15.07.2018   ERJ   Daelwyn   100cm   4/30
27.10.2018   ERJ   Rushock Bog   100cm   5/40
30.10.2018   ERJ   Rushock Bog   100cm   2/40
06.11.2018   ERJ   Riemunkirjava   100cm   4/40
07.11.2018   ERJ   Riemunkirjava   100cm   2/40
09.11.2018   ERJ   Riemunkirjava   100cm   5/40
09.11.2018   ERJ   Riemunkirjava   100cm   2/40
06.03.2019   ERJ   Safiiritiikeri   100cm   2/30
08.03.2019   ERJ   Safiiritiikeri   100cm   5/30
29.03.2019   ERJ   Routaruusu   90cm   6/40
30.03.2019   ERJ   Routaruusu   90cm   1/40
31.03.2019   ERJ   Routaruusu   90cm   5/40
01.04.2019   ERJ   Routaruusu   90cm   6/40
02.04.2019   ERJ   Riimuvaara   100cm   4/30
06.04.2019   ERJ   Riimuvaara   100cm   2/30
06.04.2019   ERJ   Riimuvaara   100cm   5/30
07.04.2019   ERJ   Riimuvaara   100cm   2/30
09.04.2019   ERJ   Riimuvaara   100cm   1/30
09.04.2019   ERJ   Routaruusu   90cm   3/40
10.04.2019   ERJ   Riimuvaara   100cm   2/30
14.04.2019   ERJ   Routaruusu   90cm   2/40
11.05.2019   ERJ   Riimuvaara   100cm   4/30
16.05.2019   ERJ   Riimuvaara   100cm   3/30
19.05.2019   ERJ   Riimuvaara   100cm   1/30
01.01.2018   KERJ   Mörkövaara   Harraste   1/25
02.01.2018   KERJ   Mörkövaara   Harraste   2/25
03.01.2018   KERJ   Gealán   Harraste   2/20
09.01.2018   KERJ   Mörkövaara   Harraste   3/25
12.01.2018   KERJ   Kototalli   Harraste   3/12
23.01.2018   KERJ   Littleness   Harraste   2/13
25.01.2018   KERJ   Littleness   Harraste   3/13
01.02.2018   KERJ   Littleness   Harraste   3/13
11.02.2018   KERJ   Littleness   Harraste   3/13
01.03.2018   KERJ   Serenity Brook   Helppo   5/50
07.03.2018   KERJ   Revuelto   Helppo   3/50
07.03.2018   KERJ   Serenity Brook   Helppo   6/50
09.03.2018   KERJ   Dashner Stables   Helppo   1/30
10.03.2018   KERJ   Dashner Stables   Helppo   1/30
12.03.2018   KERJ   Serenity Brook   helppo   2/50
13.03.2018   KERJ   Serenity Brook   Helppo   6/50
16.03.2018   KERJ   Revuelto   Helppo   1/50
17.03.2018   KERJ   Revuelto   Helppo   7/50
23.03.2018   KERJ   Serenity Brook   Helppo   4/50
27.03.2018   KERJ   Serenity Brook   Helppo   1/50
19.02.2018   KERJ   Kievarinkuja   Helppo   5/40
20.02.2018   KERJ   Kievarinkuja   Helppo   3/40
24.02.2018   KERJ   Ruskavaara   Helppo   2/30
28.02.2018   KERJ   Ruskavaara   Helppo   3/30
26.02.2018   KERJ   Gealán   Helppo   3/49
01.03.2018   KERJ   Gealán   Helppo   5/49
09.03.2018   KERJ   Hengenvaara   Helppo   6/38
11.03.2018   KERJ   Hengenvaara   Helppo   2/38
14.03.2018   KERJ   Hengenvaara   Helppo   4/38
24.03.2018   KERJ   Hengenvaara   Helppo   4/37
29.03.2018   KERJ   Gealán   Helppo   5/47
30.03.2018   KERJ   Gealán   Helppo   5/47
10.04.2018   KERJ   Moana   Helppo   2/40
30.04.2018   KERJ Cup   Mörkövaara   Helppo   4/109
08.05.2018   KERJ   Mörkövaara   Helppo   4/30
12.05.2018   KERJ   Mörkövaara   Helppo   3/30
17.05.2018   KERJ   Mörkövaara   Helppo   1/30
19.05.2018   KERJ   Mörkövaara   Helppo   2/30
25.05.2018   KERJ   Mörkövaara   Helppo   2/30
29.05.2018   KERJ   Mörkövaara   Helppo   3/30
05.05.2018   KERJ   Hengenvaara   Helppo   1/30
12.05.2018   KERJ   Hengenvaara   Helppo   4/30
27.05.2018   KERJ   Hengenvaara   Helppo   6/50
30.05.2018   KERJ   Hengenvaara   Helppo   4/50
26.07.2018   KERJ   Hiivurin Sh:t   Helppo   1/30
27.07.2018   KERJ   Ristikallio   Helppo   4/20
30.07.2018   KERJ   Ristikallio   Helppo   1/20
07.08.2018   KERJ   Ristikallio   Helppo   4/20
08.08.2018   KERJ   Ristikallio   Helppo   3/20
28.11.2018   KERJ   Ristikallio   Helppo   1/20
05.01.2018   KRJ   Aittalan talli   Helppo B   3/21
05.01.2018   KRJ   Aittalan talli   Helppo B   2/21
06.01.2018   KRJ   Aittalan talli   Helppo B   3/21
12.01.2018   KRJ   Team J&K   Helppo B   1/40
12.01.2018   KRJ   Team J&K   Helppo B   6/40
16.01.2018   KRJ   Team J&K   Helppo B   5/40
03.02.2018   KRJ   Mörkövaara   Helppo B   3/40
08.02.2018   KRJ   Mörkövaara   Helppo B   6/40
13.02.2018   KRJ   Raatteen Sh:t   Helppo B   4/30
15.02.2018   KRJ   Mörkövaara   Helppo B   3/40
18.02.2018   KRJ   Mörkövaara   Helppo B   2/40
02.03.2018   KRJ   Hengenvaara   Helppo B   8/90
04.03.2018   KRJ   Hengenvaara   Helppo B   8/90
05.03.2018   KRJ   Hengenvaara   Helppo B   2/90
04.04.2018   KRJ   Brunnby   Helppo B   6/40
09.04.2018   KRJ   Brunnby   Helppo B   5/40
05.07.2018   KRJ   Wyat Shetlands   Helppo B   3/40
08.07.2018   KRJ   Wyat Shetlands   Helppo B   4/40
20.07.2018   KRJ   Daelwyn   Helppo B   2/40
06.03.2018   KRJ   Riimuvaara   Helppo A   1/30
07.03.2018   KRJ   Riimuvaara   Helppo A   1/30
10.03.2018   KRJ   Riimuvaara   Helppo A   3/30
27.03.2019   KRJ   Routaruusu   Helppo B   2/40
27.03.2019   KRJ   KK Bailador   Helppo A   6/40
28.03.2019   KRJ   KK Bailador   Helppo A   5/40
31.03.2019   KRJ   KK Bailador   Helppo A   6/40
03.04.2019   KRJ   Riimuvaara   Helppo A   1/30
04.04.2019   KRJ   KK Bailador   Helppo A   1/40
04.04.2019   KRJ   Riimuvaara   Helppo A   2/30
05.04.2019   KRJ   KK Bailador   Helppo A   1/40
06.04.2019   KRJ   Riimuvaara   Helppo A   5/30
08.04.2019   KRJ   Routaruusu   Helppo B   1/40
10.04.2019   KRJ   Riimuvaara   Helppo A   5/30
11.04.2019   KRJ   KK Bailador   Helppo A   1/40
15.04.2019   KRJ   KK Bailador   Helppo A   1/40
11.05.2019   KRJ   Riimuvaara   Helppo A   1/30
13.05.2019   KRJ   Riimuvaara   Helppo A   3/30
18.05.2019   KRJ   Riimuvaara   Helppo A   3/30
22.05.2019   KRJ   Riimuvaara   Helppo A   3/30
26.05.2019   KRJ   Riimuvaara   Helppo A   4/30

Päiväkirja