Riimuvaara
Etusivu Hevoset Kasvatus
Virtuaalitalli // Virtuaalihevonen

© Riimuvaara 2018
Webdesign © sonya 2018
Tausta © Emilie Barbier (CC BY-NC 2.0)

Huvitutin Tsoukki

KTK-III

Suomenhevonen, ori
Rautias, 158cm
12.04.2017     (11-vuotias)

Omistaa Jenny Routamaa (VRL-12948)
Kasvattanut Huvitutti (VRL-12948)

Koulutustaso HeA, 110cm, CIC1, Vaativa
Yleispainotus

Rekisterinumero VH17-018-0786

3v n. kuukauden päästä syntymästä, 8v asti n. 1kk=1a, jonka jälkeen n. 4kk=1a

3 vuotta - 12.05.2017
4 vuotta - 12.06.2017
5 vuotta - 12.07.2017
6 vuotta - 12.08.2017
7 vuotta - 12.09.2017
8 vuotta - 12.10.2017
9 vuotta - 12.02.2018
10 vuotta - 12.06.2018
11 vuotta - 12.10.2018
12 vuotta - 12.02.2019
13 vuotta - 12.06.2019
14 vuotta - 12.10.2019
15 vuotta - 12.02.2020
16 vuotta - 12.06.2020
17 vuotta - 12.10.2020
18 vuotta - 12.02.2021
19 vuotta - 12.06.2021
20 vuotta - 12.10.2021
21 vuotta - 12.02.2022
22 vuotta - 12.06.2022
Laatuarvostelut ja kantakirjaus

Suomenhevosten kantakirjaustilaisuus 28.02.2018
16 + 16 + 17 + 17 = 66p / KTK-III

Suomenhevosten kantakirjaustilaisuus 20.06.2018
17 + 17 + 17 + 17 = 68p / KTK-III

Näyttelyarvonimet ja muut maininnat


Pirunkorven omistaja Cannabia ilmoitti ajavansa tallin toimintaa hiljalleen alas. Näin ollen moni tallin hevosista tuli markkinoille ja me päätettiin miehen kanssa käväistä vilkaisemassa tarjontaa ihan paikan päällä. Traileri perässä lähdettiin ajamaan reilu 600 kilometriä Pellosta Petäjävedelle eräänä lauantaina. Kaarrettiin Pirunkorven pihaan hieman kahden jälkeen iltapäivällä ja Cannabia tervehti meitä jo pihalla. Niiden vuosien aikana, kun olen suomenhevospiireissä liikkunut, oltiin Cannabian kanssa tehty lukuisia kertoja yhteistyötä, myyty lähinnä kasvatteja puolin ja toisin. Oli siis harmi, että hän oli päättänyt laittaa pillit pussiin - ainakin yhden tallin kanssa. Käytiin rapsuttelemassa ensin kahta Huvitutin aikaista kasvattiani, jotka olin ensi töikseni ilmoittanut ostavani takaisin. Cannabia kierrätti meitä tallissa katselemassa muitakin hevosia. Oltiin miehen kanssa jo vähällä lähteä kotiin vain Erviinan ja Tsoukin kanssa, kunnes päästiin tallin viimeisille karsinoille. Cannabia vei meidät lopulta toimistoon, jossa kahvikupposen äärellä allekirjoitettiin kauppakirjat ei vain kahdesta, eikä kolmesta vaan peräti neljästä hevosesta. Huvitutin kasvattien Erviinan ja Tsoukin lisäksi paperit tehtiinn myös kahdesta Vähäpellon kasvatista; Villakosta ja Hallaukosta. Yövyttiin lopulta Ollin kanssa Petäjävedellä, ja lähdettiin vasta sunnuntai aamuna paluumatkalle traileri täynnä uusia Riimuvaaran asukkeja.

© Narien vapaat

Tsoukki on varsinainen naistenmies, eikä kyllä taatusti päästä silmiään irti tammoista, jos siihen vain on mahdollisuus - siis että näkee ylipäätään tammoja. Tsoukki on aivan hulvaton pieni oripoika, jolta ei temperamenttia ja itsepäisyyttä puutu. Se osaa tehdä ihmisen elämästä varsin vaikeaa, jos se sen pään ottaa - ja yleensä ottaakin. Hoitaessa Tsoukin tulisi nimittäin olla aina kiinni, oli tilanne mikä tahansa. Tämä herra ei nimittäin pysy paikallaan varmasti kahtakaan sekuntia, nimittäin Tsoukilla tuntuu aina olevan kammottava kiire johonkin, sekä pakonomainen tarve liikkua, jopa harjattaessa vaikka vain karsinassa. Kannattaa myös ottaa huomioon harjaako orin ulkona vai sisällä, ja millaisia hevosia lähipiirissä on. Kuten sanottu, tämä ori on aivan herkkänä tammoihin, ja saattaa olla hyvinkin haasteellista hoitaa oripoikaa tammojen ollessa lähettyvillä. Silloin se on yhtä taistelua henkeen ja vereen, että viekö tammavietti vai johtaako ihminen. Kunhan on kunnolla varmistettu, että hoitopaikka on tarpeeksi turvallinen ihmisen kannalta, ori on sidottuna ja kaikki näyttää muutenkin hyvältä, voit olla varma siitä, että tämä ori näykkii ja tekee mahdollisimman paljon äksyilyä. Ei ole mitenkään uutta, että Tsoukin karsinasta kuuluu ärräpäitä, yleisin huuto sieltä on "Tsoukki perkele!", eikä sitä kannata kauhistua. Tsoukki osaa siis olla kunnon kettu näykkiessään ja uhitellessaan, vaikka ei se varmasti pahaa tarkoitakaan. Se on vain hänen tyylinsä olla hevonen.

Varusteiden laitto Tsoukin kanssa saattaa olla joko yhtä tappelua myös, tai sitten toinen mahdollisuus on se, että ori suorastaan sukeltaa satulan alle ja avaa suunsa jo suitsia lähelle tuodessa. Tästä ei voi kuitenkaan olla koskaan varma, että mitähän herra tänään miettii ja milläköhän tuulella se mahtaa olla, sen huomaa vain kokeilemalla. Mikäli Tsoukki on sitä mieltä, että tänään en varusteihin suostu, enkä myöskään liikutukseen yleensäkään - se potkii oikein mielellään seiniä pelotellakseen ihmistä, sekä näyttii ja yrittää näyttää pelottavalta. Toisinaan se on aika huvittavaa, sillä ori ei välttämättä ole ihan täysin katu-uskottava hirveä hevonen, vaan siitä kyllä helposti huomaa pienen isottelun ilmeen ja hieman suuret luulot itsestään. Orille ei tarvitse kuitenkaan tässäkään tilanteessa kuin vähän rääkäistä, niin sen jälkeen ollaan yleensä niin kilttiä - niin kilttiä poikaa, ja varusteet menevät mukisematta päälle ilman sen kummempia konflikteja.

Ratsastaessa voisi melkein taata, että tämä kauramoottori on aluksi järjetön kaahottaja ja sillä tuntuu olevan kiire aivan joka paikkaan. Jopa jo selkään nousemisen aikana ori steppailee tahdittomasti ja yrittää päästä liikkeelle tehden noususta hirvittävän vaikeaa. Jälleen kerran pieni rääkäisy ja vaikkapa oria persuksille napauttaminen saattaa helpottaa tilannetta, jolloin se alkaa edes hitusen kunnioittamaan ratsastajaansa. Sitten alkaakin sen päiväinen kaahotus, ettei mitään tolkkua. Tsoukki yleensä kokeilee aina ratsastuksen alussa ratsastajaansa siten, että se yrittää kääntyillä ja poukkoilla vähän oman päänsä mukaan, sekä puskee mielellään ratsastuskentän portille, kuin yrittäen paeta hullua ratsastajaansa. Eikä tässä vielä kaikki: jos ori huomaa, ettei ratsastaja vielä tässä vaiheessa anna periksi, se alkaa viskellä päätään aivan vimmatusti, jolloin se samalla yrittää nostaa nopeampaa tempoa. Tämän orin kanssa saa siis olla todella taitava ratsastaja, että pärjää ja osaa näyttää herralle kumpi on pomo ja kumpi alainen.

Esteratsuna Tsoukki on yllättävänkin hyvä. Aluksi se saattaa koheltaa ja kaahottaa innostuksissaan, eivätkä ilopukitkaan ole millään tavalla erikoisia. Tsoukki on aivan innoissaan esteradalla, missä kannattaakin sitten ratsastajan olla valppaana pidätteiden kanssa. Tsoukki ei välttämättä ole aivan helpoin kaveri hypätessä, sillä innostuessaan siitä kyllä löytyy poweria ja vauhtia älyttömiä määriä, mitä ei orista edes uskoisi. Jos sen päästää täysin karkaamaan käsistään, voi myös olla vaativaa saada se rauhoittumaan taas, joten siksikin kannattaa pitää mahdollisimman rauhallinen tempo jatkuvasti, ihan vain varmuuden vuoksi. Muuten Tsoukki kyllä hyppää ihan taitavasti - sillä on nimittäin todella hyvä hyppytyyli, eikä kapasiteettiakaan puutu turhasti. Ponnua siis löytyy vaikka miten isoille esteille, ainakin orin oman egon mukaan. Tsoukki on myös siinä mielessä luottoratsu esteillä, että se kieltäytyy painosanalla erittäin harvoin ja pudotuksiakin nähdään mitättömän vähän. Se ei myöskään pelkää oudoimpiakaan esteitä, vaikka olisi minkälaista härveliä rakennettuna esteen ympärille. Myös maastoesteet menevät siis muitta mutkitta orin kanssa. Siksi se on mukava hyppääjäkaveri.

Tsoukki ei kuitenkaan ole hyvä pelkästään esteillä, vaan myös koulupuoli sujuu hyvin. Se ei kuitenkaan ole ehkä ihan Tsoukin lempilajeja, mutta pienellä komennuksella sen saa menemään todella kauniisti ja liikkumaan vaivatta. Ori tarvitsee kuitenkin kunnon lämmittelyt ja alkutreenit ennen vaativaa kouluväkerrystä, sillä muuten voi odottaa ratsastuksesta ihan pelkkää fiaskoa. Tsoukki ei todellakaan taivu kouluratsastuksen saloihin, ellei se ole saanut reipasta alkuverkkaa, missä se saa hetken aikaa myös painaa täysiä. Koulukisoissa ori on kuitenkin hieman erilainen, ja tekee aina parhaansa - sai sitten lämmittelyä tai ei. Tsoukki kai nauttii vain niin paljon esiintymisestä, että eipä huolta huomisesta, vaikka ei lämmittelyjä saisikaan. Tsoukki on kuitenkin kevyt avuille ja herkkä suustaan. Sitä ei tarvitse rempoa suusta, vaikka vauhti vähän nousisikin - kevyet pidätteet ovat kaiken A ja O.

Maastossa, sekä muuten vain kentällä palloillessa Tsoukki on normaalin vauhdikas ja eloisa itsensä. Maastossa se saattaa olla hieman arka, etenkin postilaatikkoja, ravikärryjä sekä sateenvarjoja kohtaan. Se ei voi sietää myöskään pimeää, joten maastoon ei kannatta välttämättä lähteä talvi-iltoina, kun on todella pimeää. Silloin Tsoukki säikähtelee helposti jos jotakin, eikä viihdy sitten ollenkaan maastossa, vaan tahtoisi jatkuvasti vaihtaa nokkansa suuntaa kohti kotia. Talvella on siis melkein parempi pysytellä kentällä tai maneesissa sähkövalojen lähettyvillä. Kentällä ori sitten nimittäin pärjääkin, oli pimeää pihalla tai ei. Tosiaan sielläkin se kuitenkin pelkää pihassa olevia kärryjä, tai sateenvarjoa käyttävää ihmistä. Se ei kuitenkaan yleensä missään tilanteissa lähte ryntäilemään mihinkään, vaan saattaa hetkellisesti säpsähdellä ja hieman kyttäillä kentän laidalta pelottavia mörköjä. Rauhallinen höpöttely orille kuitenkin tässäkin tilanteessa auttaa, eikä ratsastajan kannata pelästyä tai ruveta jännittämään - se tarttuu helposti myös Tsoukkiin.

Suku

i. Hulin Leijonakuningas
prt, 160cm
VSN Ch, KTK-II
ii. Hulin Mufasa
prt, 163cm
ei virtuaalimaailmassa
iii. Murhamysteeri
ei virtuaalimaailmassa
iie. Sielunkerjuu
ei virtuaalimaailmassa
ie. Karman Trauma
rtkm, 163cm
ei virtuaalimaailmassa
iei. Kiusantekijä
ei virtuaalimaailmassa
iee. Ritarineito
ei virtuaalimaailmassa
e. Prinsessa Ruusunen
rt, 157cm
KTK-III
ei. Metsänruhtinas
trt, 163cm
ei virtuaalimaailmassa
eii. Herra Hiss
ei virtuaalimaailmassa
eie. Balladilaulaja
ei virtuaalimaailmassa
ee. Tuhkimo
rotu, väri, 000cm
ei virtuaalimaailmassa
eei. Pikku Hukka
ei virtuaalimaailmassa
eee. Karibian Vitani
ei virtuaalimaailmassa

isälinja - Hulin Leijonakuningas         emälinja - Prinsessa Ruusunen


Jälkeläiset

Jalostusinfo: Tsoukki on jalostuskäytössä 1-polvisille suomenhevostammoille. Se astuu tammoja kysynnän mukaan ennalta määrittelemättömän määrän. Astutuksista voi kysellä suoraan sähköpostitse tai Keskustan chatissa.

  Lorun Haaveuni
sh-t.   08.07.2018
e. Lorun Enneuni

  Riimuvaaran Villasukka
sh-t.   12.06.2018
e. Vähäpellon Villakko


Kilpailumenestys

Näyttelymenestys
(0x MVA-SERT, 0x irtoSERT, 1x RCH)
14.07.2018 VSN, Navaja, RCH, tuom. Milja H
30.06.2018 VSR, Suomenhevosten rotunäyttely, II-palkinto, tuom. Lissu T.
31.07.2018 VSR, Suomenhevosten rotunäyttely, II-palkinto, tuom. Lissu T.
31.10.2018 VSR, Suomenhevosten rotunäyttely, III-palkinto, tuom. dookie

Kilpailustatistiikka
(laji: sijoitukset: voitto - toinen sija - kolmas sija)
Esteratsastus: 52: 12 - 14 - 4
Kenttäratsastus: 41: 14 - 5 - 3
Kouluratsastus: 47: 10 - 8 - 7
Valjakkoajo: 53: 11 - 8 - 12

02.06.2017   ERJ   Mörkövaara   100cm   2/30
02.06.2017   ERJ   Turmeltaja   90cm   1/30
03.06.2017   ERJ   Turmeltaja   90cm   5/30
04.06.2017   ERJ   Turmeltaja   90cm   1/30
04.06.2017   ERJ   Mörkövaara   100cm   1/30
06.06.2017   ERJ   KK Ginger   110cm   2/30
07.06.2017   ERJ   Turmeltaja   90cm   3/30
08.06.2017   ERJ   Turmeltaja   90cm   2/30
10.06.2017   ERJ   Mörkövaara   100cm   5/30
10.06.2017   ERJ   KK Ginger   110cm   2/30
11.06.2017   ERJ   KK Ginger   110cm   2/30
11.06.2017   ERJ   KK Ginger   110cm   5/30
13.06.2017   ERJ   KK Ginger   110cm   2/30
14.06.2017   ERJ   KK Ginger   110cm   5/30
14.06.2017   ERJ   Turmeltaja   90cm   2/30
15.06.2017   ERJ   Turmeltaja   90cm   4/30
16.06.2017   ERJ   Mörkövaara   100cm   4/30
19.06.2017   ERJ   Turmeltaja   90cm   4/30
19.06.2017   ERJ   Mörkövaara   100cm   5/30
22.06.2017   ERJ   KK Ginger   110cm   5/30
23.06.2017   ERJ   Mörkövaara   100cm   1/30
24.06.2017   ERJ   Mörkövaara   100cm   5/30
25.06.2017   ERJ   KK Ginger   110cm   4/30
26.06.2017   ERJ   Mörkövaara   100cm   2/30
29.06.2017   ERJ   Mörkövaara   100cm   1/30
30.06.2017   ERJ   Mörkövaara   100cm   2/30
14.07.2017   ERJ   Belja Trakehners   100cm   1/30
17.07.2017   ERJ   Belja Trakehners   100cm   2/30
18.07.2017   ERJ   Belja Trakehners   100cm   4/30
01.08.2017   ERJ   Vinkavuo   110cm   4/30
04.08.2017   ERJ   Vinkavuo   110cm   1/30
08.08.2017   ERJ   Vinkavuo   110cm   4/30
08.08.2017   ERJ   Kettula   110cm   1/30
10.08.2017   ERJ   Kettula   110cm   3/30
10.08.2017   ERJ   Vinkavuo   110cm   3/30
12.08.2017   ERJ   Vinkavuo   110cm   5/30
13.08.2017   ERJ   Kettula   110cm   2/30
14.08.2017   ERJ   Vinkavuo   110cm   1/30
17.08.2017   ERJ   Vinkavuo   110cm   4/30
18.08.2017   ERJ   Kettula   110cm   2/30
18.08.2017   ERJ   Vinkavuo   110cm   2/30
18.08.2017   ERJ   Vinkavuo   110cm   4/30
20.08.2017   ERJ   Vinkavuo   110cm   3/30
21.08.2017   ERJ   Kettula   110cm   4/30
21.08.2017   ERJ   Kettula   110cm   5/30
22.08.2017   ERJ   Kettula   110cm   1/30
22.08.2017   ERJ   Vinkavuo   110cm   2/30
22.08.2017   ERJ   Kettula   110cm   5/30
25.08.2017   ERJ   Kettula   110cm   1/30
28.08.2017   ERJ   Vinkavuo   110cm   5/30
30.08.2017   ERJ   Kettula   110cm   1/30
30.08.2017   ERJ   Vinkavuo   110cm   4/30
12.02.2018   KERJ   Team Marten   CIC1   6/50
13.02.2018   KERJ   Team Marten   CIC1   5/50
14.02.2018   KERJ   Wouters Warmbloods   CIC1   1/50
17.02.2018   KERJ   Team Marten   CIC1   1/50
18.02.2018   KERJ   Silverlode   CIC1   5/50
18.02.2018   KERJ   Kurkijoen ratsutila   CIC1   4/50
19.02.2018   KERJ   Kurkijoen ratsutila   CIC1   2/50
19.02.2018   KERJ   Pirunkorpi   CIC1   5/50
08.03.2018   KERJ   Revuelto   Helppo   5/50
12.03.2018   KERJ   Serenity Brook   Helppo   5/50
14.03.2018   KERJ   Revuelto   Helppo   2/50
17.03.2018   KERJ   Serenity Brook   Helppo   1/50
19.03.2018   KERJ   Serenity Brook   Helppo   5/50
23.03.2018   KERJ   Revuelto   Helppo   6/50
28.03.2018   KERJ   Revuelto   Helppo   1/50
04.03.2018   KERJ   Rósgarður   CIC1   1/30
10.03.2018   KERJ   Rósgarður   CIC1   1/30
12.03.2018   KERJ   Escapisme   CIC1   1/30
19.03.2018   KERJ   Rósgarður   CIC1   3/30
23.03.2018   KERJ   Rósgarður   CIC1   1/30
23.03.2018   KERJ   Escapisme   CIC1   5/30
24.03.2018   KERJ   Rósgarður   CIC1   1/30
07.03.2018   KERJ   Abgelegenheit   CIC1   5/30
16.03.2018   KERJ   Abgelegenheit   CIC1   2/30
20.03.2018   KERJ   Abgelegenheit   CIC1   3/30
21.03.2018   KERJ   Abgelegenheit   CIC1   4/30
22.03.2018   KERJ   Abgelegenheit   CIC1   1/30
25.03.2018   KERJ   Abgelegenheit   CIC1   5/30
01.03.2018   KERJ   Avskild Stuteri   CIC1   4/30
04.03.2018   KERJ   Avskild Stuteri   CIC1   1/30
18.03.2018   KERJ   Avskild Stuteri   CIC1   5/30
20.03.2018   KERJ   Avskild Stuteri   CIC1   4/30
21.03.2018   KERJ   Avskild Stuteri   CIC1   1/30
27.03.2018   KERJ   Avskild Stuteri   CIC1   2/30
04.03.2018   KERJ   Kuiskeen Sr:t   CIC1   1/30
05.03.2018   KERJ   Kuiskeen Sr:t   CIC1   2/30
11.03.2018   KERJ   Kuiskeen Sr:t   CIC1   1/30
15.03.2018   KERJ   Kuiskeen Sr:t   CIC1   4/30
23.03.2018   KERJ   Kuiskeen Sr:t   CIC1   3/30
26.03.2018   KERJ   Kuiskeen Sr:t   CIC1   4/30
30.03.2018   KERJ   Kuiskeen Sr:t   CIC1   4/30
21.05.2017   KRJ   Oldfinion Dressage   Helppo A   5/40
21.05.2017   KRJ   Pirunkorpi   Helppo A   2/30
21.05.2017   KRJ   Riekontorppa   Helppo A   2/30
22.05.2017   KRJ   Oldfinion Dressage   Helppo A   6/40
22.05.2017   KRJ   Riekontorppa   Helppo A   4/30
23.05.2017   KRJ   Delicate Warmbloods   Helppo A   3/40
23.05.2017   KRJ   Riekontorppa   Helppo A   4/30
24.05.2017   KRJ   Riekontorppa   Helppo A   1/30
25.05.2017   KRJ   Mustasuo   Helppo A   2/30
26.05.2017   KRJ   Varjon Oriasema   Helppo A   6/40
27.05.2017   KRJ   Tuiskula   Helppo A   5/30
27.05.2017   KRJ   Mustasuo   Helppo A   1/30
28.05.2017   KRJ   Varjon Oriasema   Helppo A   6/40
28.05.2017   KRJ   Tuiskula   Helppo A   3/30
29.05.2017   KRJ   Delicate Warmbloods   Helppo A   5/40
29.05.2017   KRJ   Riekontorppa   Helppo A   5/30
29.05.2017   KRJ   Mustasuo   Helppo A   4/30
29.05.2017   KRJ   Rebellion   Helppo A   5/30
30.05.2017   KRJ   Oldfinion Dressage   Helppo A   5/40
30.05.2017   KRJ   Delicate Warmbloods   Helppo A   3/40
30.05.2017   KRJ   Delicate Warmbloods   Helppo A   3/40
30.05.2017   KRJ   Rebellion   Helppo A   1/30
30.05.2017   KRJ   Rebellion   Helppo A   4/30
01.06.2017   KRJ   Mörkövaara   Vaativa B   5/30
02.06.2017   KRJ   Mörkövaara   Vaativa B   5/30
02.06.2017   KRJ   Mörkövaara   Vaativa B   4/30
04.06.2017   KRJ   Mörkövaara   Vaativa B   3/30
04.06.2017   KRJ   Mörkövaara   Vaativa B   5/30
06.06.2017   KRJ   Mörkövaara   Vaativa B   2/30
07.06.2017   KRJ   Mörkövaara   Vaativa B   2/30
07.06.2017   KRJ   Mörkövaara   Vaativa B   2/30
08.06.2017   KRJ   Mörkövaara   Vaativa B   3/30
10.06.2017   KRJ   Mörkövaara   Vaativa B   1/30
12.06.2017   KRJ   Mörkövaara   Vaativa B   4/30
13.06.2017   KRJ   Mörkövaara   Vaativa B   1/30
13.06.2017   KRJ   Mörkövaara   Vaativa B   5/30
16.06.2017   KRJ   Mörkövaara   Vaativa B   1/30
16.06.2017   KRJ   Mörkövaara   Vaativa B   4/30
17.06.2017   KRJ   Mörkövaara   Vaativa B   2/30
17.06.2017   KRJ   Mörkövaara   Vaativa B   1/30
19.06.2017   KRJ   Mörkövaara   Vaativa B   5/30
20.06.2017   KRJ   Mörkövaara   Vaativa B   1/30
21.06.2017   KRJ   Mörkövaara   Vaativa B   3/30
22.06.2017   KRJ   Mörkövaara   Vaativa B   1/30
25.06.2017   KRJ   Mörkövaara   Vaativa B   1/30
27.06.2017   KRJ   Mörkövaara   Vaativa B   2/30
30.06.2017   KRJ   Mörkövaara   Vaativa B   4/30
01.06.2017   VVJ   Mörkövaara - Noviisi   3/30
01.06.2017   VVJ   Mörkövaara - Noviisi   2/30
01.06.2017   VVJ   Varjon Oriasema - Vaativa   2/30
02.06.2017   VVJ   Mörkövaara - Noviisi   4/30
02.06.2017   VVJ   Varjon Oriasema - Vaativa   3/30
04.06.2017   VVJ   Varjon Oriasema - Vaativa   4/30
06.06.2017   VVJ   Varjon Oriasema - Vaativa   2/30
10.06.2017   VVJ   Mörkövaara - Noviisi   5/30
11.06.2017   VVJ   Mörkövaara - Noviisi   5/30
12.06.2017   VVJ   Mörkövaara - Noviisi   5/30
13.06.2017   VVJ   Mörkövaara - Noviisi   5/30
13.06.2017   VVJ   Varjon Oriasema - Vaativa   2/30
14.06.2017   VVJ   Mörkövaara - Noviisi   2/30
15.06.2017   VVJ   Mörkövaara - Noviisi   3/30
15.06.2017   VVJ   Varjon Oriasema - Vaativa   5/30
16.06.2017   VVJ   Mörkövaara - Noviisi   4/30
19.06.2017   VVJ   Mörkövaara - Noviisi   1/30
20.06.2017   VVJ   Mörkövaara - Noviisi   4/30
23.06.2017   VVJ   Mörkövaara - Noviisi   5/30
24.06.2017   VVJ   Mörkövaara - Noviisi   3/30
25.06.2017   VVJ   Mörkövaara - Noviisi   4/30
26.06.2017   VVJ   Mörkövaara - Noviisi   3/30
27.06.2017   VVJ   Mörkövaara - Noviisi   3/30
28.06.2017   VVJ   Mörkövaara - Noviisi   1/30
29.06.2017   VVJ   Varjon Oriasema - Vaativa   1/30
30.06.2017   VVJ   Mörkövaara - Noviisi   1/30
05.07.2017   VVJ   Wild Side Cobs - Vaativa   1/30
09.07.2018   VVJ   Brusque Ponies   Noviisi   3/50
10.07.2018   VVJ   Brusque Ponies   Noviisi   6/50
11.07.2018   VVJ   Yorca WBs   Noviisi   3/16
11.07.2018   VVJ   Yorca WBs   Noviisi   2/16
11.07.2018   VVJ   Brusque Ponies   Noviisi   3/50
12.07.2018   VVJ   Yorca WBs   Noviisi   1/16
12.07.2018   VVJ   Brusque Ponies   Noviisi   2/50
13.07.2018   VVJ   Brusque Ponies   Noviisi   1/50
14.07.2018   VVJ   Yorca WBs   Noviisi   3/16
14.07.2018   VVJ   Yorca WBs   Noviisi   1/16
14.07.2018   VVJ   Brusque Ponies   Noviisi   3/50
16.07.2018   VVJ   Yorca WBs   Noviisi   3/16
17.07.2018   VVJ   Wyat Shetlands   Noviisi   6/40
17.07.2018   VVJ   Yorca WBs   Noviisi   4/16
17.07.2018   VVJ   Brusque Ponies   Noviisi   7/50
18.07.2018   VVJ   Wyat Shetlands   Noviisi   5/40
19.07.2018   KRJ   Liljelunds Rustholl   Noviisi   4/45
20.07.2018   VVJ   Yorca WBs   Noviisi   2/16
20.07.2018   KRJ   Liljelunds Rustholl   Noviisi   5/45
22.07.2018   VVJ   Yorca WBs   Noviisi   4/16
23.07.2018   VVJ   Yorca WBs   Noviisi   1/16
23.07.2018   VVJ   Brusque Ponies   Noviisi   6/50
24.07.2018   VVJ   Wyat Shetlands   Noviisi   4/40
25.07.2018   VVJ   Wyat Shetlands   Noviisi   1/40
25.07.2018   VVJ   Wyat Shetlands   Noviisi   4/40
29.07.2018   VVJ   Yorca WBs   Noviisi   1/16

Päiväkirja