Riimuvaara
Etusivu Hevoset Kasvatus
Virtuaalitalli // Virtuaalihevonen

© Riimuvaara 2018
Webdesign © sonya 2018
Tausta © Emilie Barbier (CC BY-NC 2.0)
Hopeanhämy "Hämy"

KTK-III, SV-III, SG, 2 Star Prospect

Perustiedot
Jälkeläiset

153cm rautiaanpäistärikkö suomenhevostamma
Syntynyt 14.02.2019     (8-vuotias)
Omistaa Jenny Routamaa (VRL-12948), Riimuvaara
Kasvattanut Ulla Levola (evm)
Kenttäpainotteinen, koulutustaso Helppo: HeA, 100cm, 90cm
VH19-018-0207
01.05.2019 sh-o. Riimuvaaran Reemos VH19-018-0000
04.06.2019 sh-t. Riimuvaaran Hopeatee VH19-018-0573

3v n. kuukauden päästä syntymästä, 8v asti n. 1kk=1a, jonka jälkeen n. 4kk=1a

3 vuotta - 14.03.2019
4 vuotta - 14.04.2019
5 vuotta - 14.05.2019
6 vuotta - 14.06.2019
7 vuotta - 14.07.2019
8 vuotta - 14.08.2019
9 vuotta - 14.12.2019
10 vuotta - 14.04.2020
11 vuotta - 14.08.2020
12 vuotta - 14.12.2020
13 vuotta - 14.04.2021
14 vuotta - 14.08.2021
15 vuotta - 14.12.2021
16 vuotta - 14.04.2022
17 vuotta - 14.08.2022
18 vuotta - 14.12.2022
19 vuotta - 14.04.2023
20 vuotta - 14.08.2023
21 vuotta - 14.12.2023
22 vuotta - 14.04.2024

© VV

Laatuarvostelut ja kantakirjaus
Näyttelyarvonimet ja muut maininnat

SV-III / 5,4 + 6 + 5 + 7 + 6,5 + 5 + 14 = 48,9p
Suomenhevosvarsojen laatuarvostelutilaisuus 20.04.2019
KTK-III / 17 + 16 + 16 + 16 = 65p
Suomenhevosten kantakirjaustilaisuus 30.04.2019

Historia

Hopeanhämy tai Hämy kuten tammaa aika pian alettiin meillä kutsumaan, syntyi aivan tässä meidän lähellä ystävänpäivänä paukkupakkasten keskelle. Tamma oli kasvattajansa Ulla Levolan ensimmäisiä kasvatteja ja naisen oli alunperin tarkoitus jättää se itselleen pääasiassa siitostammaksi. Äkillisen perheessä sattuneen tapaturman jälkeen Ulla joutui kuitenkin myymään tilansa hevosineen ja muuttamaan Kouvolaan. Me kuultiin Matiaksen kanssa Hämystä tuttavan tuttavalta ja kiinnostuttiin siitä välittömästi. Ja vaikka Hämy oli vielä kovin nuori ja kokematon, se muutti Riimuvaaraan pian sen jälkeen, kun oltiin sitä käyty katsomassa. Tuolloin sille ei oltu opetettu vielä juuri mitään, paitsi totutettu normaaliin jokapäiväiseen käsittelyyn ja ihmisiin. Jääräpäisellä asenteellamme tammasta koulittiin lopulta kuitenkin varsin kelpo kenttäratsu. Iän myötä Hämystä onkin tullut luotettava ja suurisydäminen hevonen, jonka kanssa on ilo työskennellä.

Luonne

Yleiseltä olemukseltaan Hämy on melko kiltti. Sillä on tietysti omat omituisuutensa, mutta aivan kaikessa päivittäisessä tekemisessä se ei näy. Tarhatessa tamma köpöttelee tavallisesti hyvin taluttajan vieressä. Tosin, tamma kyllä pelästyy mukana, jos joku toinen hevonen pelästyy jotain matkan aikana. Tamma pysyy kyllä käsissä, mutta saattaa tuntua, että tamma hyppää tasajalkaan ilmaan useamman metrin. Tämän tamma varmasti tekisi jos pystyisi. Hämy viihtyy ulkona hyvin ja tulee toimeen monen eri tamman kanssa, joten voidaan tarhata isommassakin porukassa, kunhan kaikille vain on tarpeeksi tilaa. Hoitaessa Hämy osaa olla nätisti niin karsinassa kuin pesupaikallakin. Tamma tykkää olla hoidettavana ja paapottavana, eikä juuri koskaan sano vastaan mistään. Jotain kumman syystä, kuitenkin pinteleiden laitosta tamma ei tykkää yhtään, eli kannattaa ennemmin käyttää suojia jotka on helppo ja nopea sujauttaa jalkaan. Hämy antaa suitsia ja satuloida itsensä ilman mitään erityistä ongelmaa. Vesiletkuunkin tamma on totutettu, eli peseminen onnistuu helposti ja nopeasti tarpeen vaatiessa.

Ratsastettaessa Hämy on energinen, mutta ei varsinaisesti kuuma. Tamma pysyy ihan hyvin käsissä, vaikka eteenpäinpyskimys on todella hyvää. Taitavamman ratsastajan käsissä tammasta lähtee ehdottomasti enemmän irti, mutta kokemattomampikin saa tamman kulkemaan ihan kohtuullisesti. Helpot koulukiemurat sujuu Hämyltä ihan hyvin, vaikka liikettä huippukouluhevoseksi tammalla ei riitäkään. Liikettä on kuitenkin sen verran, että kenttäura oli selkeä valinta tamman kanssa. Esteillä Hämy syttyy elementtiinsä ja viihtyykin hyvin esteiden parissa. Tammalla on hyvä tekniikka ja ilmavat hypyt. Tämän tamman ei ole tapana kolistella puomeja, eikä kielläkään erikoisemmallekaan esteelle. Ratsastajan kuitenkin esteillä oltava kokoajan mukana menossa ja näyttämässä mitä ollaan tekemässä. Maastoesteillä Hämy mielellään kuluttaisi energiansa heti samantein. Ratsastajan onkin tärkeää rauhoittaa tamman tempoa maastoradalla, jotta tamma jaksaisi maaliviivalle asti sopivalla tahdilla. Myös kevyet maastolenkit sujuvat hyvin Hämyn kanssa. Aina ei pakko ole olla seuraakaan mukana, mutta menee myös nätisti niin tammojen kuin orien seurassa. Yhdessä muiden hevosten kanssa maastoillessa tamma saattaa samalla tavoin pelästyä jotain, mitä toinen pelästyy, niinkuin tamma tekee tarhatessakin.

Kilpailuissa Hämy on aluksi aina hivenen hermostunut ja saattaa olla jopa säikky. Tamma kuitenkin tasaantuu ja rauhoittuu, kun päästään verryttelemään ja ratsastaja saa tamman keskittymään vain itseensä, eikä mihinkään ympätillä tapahtuvaan. Kun tamma on saatu keskittymään siihen mitä tehdään, ei huomaa tai välitä vieraistakaan hevosista ollenkan. Kouluradalla Hämy antaa parhaansa, kun ratsastaja sitä ymmärtää tammalta vaatia. Esiintyy edykseen sen verran, kun tammalta lähtevällä liikkeellä sen saa tehtyä. Esteradalla Hämy on aina intopiukassa, mutta jaksaa kuitenkin kuunnella ratsastajan apuja. Tamma on ketterä, nopea ja useimmiten hyppää puhtaasti. Varsinkin uusintaradoilla Hämystä löytyy hyvää vauhtia, kun uskaltaa ratsastaa tammalla reippaasti. Maastoesteillä Hämy steppaa yleensä ennen lähtimerkin saamista, mutta into tasoittuu ensimmäisen esteen jälkeen sopivaksi temmoksi, kun rauhottumista tammalta vaaditaan pidätteiden avulla. Tämä tamma menee minkälaisen esteen yli tahansa ja vedenkään kanssa ei ole ikinä ollut mitään ongelmaa. Lastatessa Hämyllä on omat vaatimuksensa. Tamma ei mene koppiin, ellei siellä ole jo joku hevoskaveri odottamassa ja silloinkin leivän kannikan avulla. Hämy matkustaa kuitenkin hyvin, kunhan aina on joku seurana. Hämy voidaan laittaa koppiin myös orin kanssa, paitsi kiima-aikana.

Kengittäjän kanssa Hämy melko hyvin. Usein roikottaa jalkojaan, mutta tamma kyllä komentamisen jälkeen pitelee jalkoja ilmassaan itse. Tosin tamman muisti tuntuu olevan lyhyt ja kengittämisen aikana saattaa saada useammankin kerran komenteerata kaikkien jalkojen kanssa. Hämy on hivenen kärsimätön odottamaan, jos esim. kenkien takomisessa menee tovi pidempään, ja alkaakin sitten kaapia lattiaa. Tosin jos, joku tuttu ihminen kerkeää sillä aikaa rapsuttelemaan tai harjailemaan, niin kyseistä ongelmaa ei ilmene. Eläinlääkäriin Hämy suhtautuu ihan hyvin. Tamma antaa tutkia itsensä ihan hyvin, mutta jalkojen kanssa saa olla herkkänä. Tammaa tulee ottaa jaloista ihan kunnolla kiinni, kun niitä tutkitaan. Hämy ei pidä pienestä hipelöinnistä ja silittelystä jalkoihin. Tamma kuitenkin antaa pistää hyvin ja yleisesti lääkkeet syö hyvin ruuan mukana. Matolääkkeen voi puristaa suoraan tamman suuhun. Tämä onkin yleensä sellainen mieluinen lääke, jota tamma olsi vaatimassa lisää oman annoksensa saamisen jälkeen. Hampaat Hämyltä saadaan raspattua pakkopilttuun ja lievän rauhoituksen avulla. Ilman näitä toimenpiteitä raspauksesta ei kertakaikkiaan tulisi yhtään mitään.

Sukutiedot

i. Ryövärin Raudanluja
rt, 154cm
ei virtuaalimaailmassa
ii. Toivonhauta
rt, 155cm
ei virtuaalimaailmassa
iii. Toivon Karkkivaras
ei virtuaalimaailmassa
iie. Rautakoura
ei virtuaalimaailmassa
ie. Tunturimarja
rtpäis, 154cm
ei virtuaalimaailmassa
iei. Tunturikärpänen
ei virtuaalimaailmassa
iee. Kavaltajatar
ei virtuaalimaailmassa
e. Hopeayrtti
rtpäis, 152cm
ei virtuaalimaailmassa
ei. Hopeakylki
rtpäis, 153cm
ei virtuaalimaailmassa
eii. Hiidenpoika
ei virtuaalimaailmassa
eie. Hopeahelmi
ei virtuaalimaailmassa
ee. Riitasointu
rt, 152cm
ei virtuaalimaailmassa
eei. Räyhähenki
ei virtuaalimaailmassa
eee. Sielunkerjuu
ei virtuaalimaailmassa

 

Hämyn isä, Ryövärin Raudanluja toimi elämänsä ajan kilparatsuna menestyen parhaiten juuri kenttäradoilla. Orilla kilpailtiin paljon avoimessa helpossa luokassa, sekä suomenhevosten omissa luokissa. Orilla kilpailtiin myös esteillä ja koulussa, mutta näissä yksittäisillä lajeissa tulos oli hieman keskinkertaista. Ori kantakirjattiin kilpauransa aikana II-palkinnolla ja jätti jälkeensä 25 jälkeläistä joista n. puolet löysivät tiensä isänsä lajiin eli kenttäratsastuskseen.

Hämyn Isänisä, Toivonhauta oli alunalkujaan ravuri, mutta raviura ei ottanut tuulta alleen orin ollessa todella laukkaherkkä. Monen onnellisen sattuman jälkeen ori päätyi ratsukoulutukseen esteratsastajalle, joka sai kuorittua orista laadukkaan hyppääjän 110-120cm radoille. Tunnettu ori oli eritoten laadukkaasta ja hyvin pyörivästä laukastaan. Useamman kerran ori osallistui myös suomenhevosten estemestaruuteen sijoittuen monesti, mutta jääden ilman kirkkainta mitalia. Ori kantakirjattiin II-palkinnolla esteuransa alussa ja ori jättikin jälkeensä useamman hyvän hyppääjän. Hämyn Isänisänisä, Toivon Karkkivaras oli aikansa yksi parhaimmista ravioreista. I-palkinnolla palkittu kantakirjaori, juoksi useammassa arvokkaammassa lähdössä ja oli itse hyvin menestynyt. Sen sijaan orin jälkikasvu oli hyvin keskinkertaista ja monet niistä päätyivätkin lopulta ratsuiksi. Hämyn Isänisänemä, Rautakoura ei elämässään juossut lähdön lähtöä, mutta jätti jälkeensä useamman hyvän ravivarsan.

Hämyn isänemä, Tunturimarja syntyi harrasteratsuksi perheeseen, mutta kuin onnenkaupalla päätyi lopulta kilparatsastajan koulutettavaksi ja kilpailtavaksi. Tamma osoittikin jo nuorella iällä kyntensä hyppäämisessä ja valloittikin esteradat kilpauransa aikana. Ajoittain kiima-aikaan oikukas tamma ei ollut helppo ratsastettava, mutta saman tutun ratsastajan kanssa toimi aina, vaikka oikutellen. Myöhemmällä iällä tamma kantakirjattiin II-palkinnolla ja jätti jälkeensä kolme ori jälkeläistä. Hämyn Isänemänisä, Tunturikärpänen toimi koko elämänsä ajan lähinnä puskaratsuna sekä peltotöissä pohjanmaalla. Orista jäi jälkeen kaksi tammavarsaa naapurin tamman kanssa. Hämyn Isänemänemä, Kavaltajatar oli kasvattajansa tyttären nimeämä tamma joka jäi kotiin harrasteratsuksi. Perheen tyttäret kilpailivat jonkin verran seuratasolla tamman kanssa niin este- kuin kouluratsastuksessa, mutta mikään rakennekukkanen tämä tamma ei ollut. Tamma jätti jälkeensä pari jälkeläistä naapurin kirjaamattoman orin kanssa.

Hämyn emä, Hopeayrtti menestyi suomenhevosten keskeisissä kenttämittelöissä useamman sm-mitalin voimin. Tamma tuli tunnetuksi sydämestään lajia kohtaan, eikä koskaan radalla luovuttanut vaikka uupumus olisi jo painanut. Tamma kantakirjattiin I-palkinnolla kilpauransa keskivaiheilla ja jätti myöhemmin jälkeensä kaksi jälkeläistä, joista molemmat suuntasivat kenttäradoille. Tamma valitettavasti menehtyi pian toisen synnytyksensä jälkeen vain 16 vuotiaana.

Hämyn emänisä, Hopeakylki syntyi Lapissa ja tarkoituksena oli raviura, joka ei kuitenkaan ottanut tuulta allensa edes koelähdössä laukkaherkkyytensä vuoksi. Ori päätyi onnekkaasti etelämmäksi ratsukoulutettavaksi kenttäratsastajalle. Ori näyttikin ajan kanssa kyntensä tässä lajissa, sijoittuen myös kahtena viimeisenä kilpailuvuotenaan suomenhevosten sm-kisoissa. Ori kantakirjattiin vasta kilpailu-uran jälkeen 14 vuotiaana I-palkinnolla ja toimi tämän jälkeen vain jalostuksessa. Ori jätti useamman kymmentä varsaa joista monet osoittautuivat kyvykkäiksi juuri kenttäradoilla. Hämyn emänisänisä, Hiidenpoika eli Pohjois-Pohjanmaalla koko raviuransa joka ei ollut kaikkein menestynein, mutta rahaa tämäkin ori omistajilleen tuotti. Ori kantakirjattiin III-palkinnolla ja jättikin jälkeensä joitakin varsoja joista kuitenkaan yksikään ei pärjännyt radoilla edes isänsä veroisesti. Hämyn emänisänemä, Hopeahelmi oli pieni, mutta sitäkin pippurisempi tamma. Raviradoilla tamma kävi kääntymässä nuorempana, mutta oli selkeästi vauhdiltaan hitaampi ikäluokkaansa. Tammaa yritettiinkin käyttää jalostukseen, mutta häävi ravivarsaa ei saatu aikaan. Loppu elämänsä tamma vietti lopulta harrasteratsuna Etelä-Pohjanmaalla.

Hämyn emänemä, Riitasointu syntyi Etelä-Suomessa kasvattajalla, joka olisi tammasta toivonut kouluratsua. Liikettä tammalta ei lopulta kummoisesti löytynyt ja tämä myytiinkin jo melko nuorena eteenpäin. Tamma päätyi lopulta kenttäratsastuksen pariin, jossa näytti lopulta kyntensä yllättävällä ketteryydellä ja sisulla. Koskaan tämän tamman kanssa ei pää jäänyt kylmäksi radan jälkeen. Kantakirjattavana ollessaan palkittiin II-palkinnolla ja tamma jättikin myöhemmällä iällä pari kenttäradoille suunnannutta tamma jälkeläistä. Hämyn emänemänisä, Räyhähenki toimi kouluratsuna koko kilpailu-uran ja olikin tunnettu hyvästä takapään moottoristaan. Ori sijoittui useasti suokkien sm-mittelöissä, vaikka kirkkainta mitalia ei koskaan saavuttanut. Ori kantakirjattiin I-plakinnolla jo melko nuorena ja jätti jälkeensä myös useamman kymmensä jälkeläistä. Ori piti lopettaa 17 vuotiaana tapaturmaisen jalkavamman seurauksena. Hämyn emänemänemä, Sielunkerjuu oli koko kilpauransa ajan kouluratsu, jolla liike ei ollut aivan kaikken parasta, mutta sydän työskennellä oli suurempi kuin kenelläkään muulla. Tamma astutettiin useammasti samalla kouluorilla, mutta yksikään näistä jälkeläisistä ei lopulta valloittanut kouluratoja.

Kilpailumenestys

Kilpailustatistiikka
(laji: sijoitukset: voitto - toinen sija - kolmas sija)
Esteratsastus: 42: 3 - 9 - 14
Kenttäratsastus: 48: 9 - 8 - 8
Kouluratsastus: 48: 10 - 9 - 6

Näytä / piilota sijoitukset
05.03.2019   ERJ   Riimuvaara   100cm   3/30
09.03.2019   ERJ   Riimuvaara   100cm   3/30
10.03.2019   ERJ   Kuuran Sr:t   90cm   5/40
28.03.2019   ERJ   Routaruusu   90cm   3/40
01.04.2019   ERJ   Routaruusu   100cm   6/40
03.04.2019   ERJ   Routaruusu   100cm   6/40
04.04.2019   ERJ   Ristikallio   90cm   6/40
07.04.2019   ERJ   Routaruusu   100cm   6/40
08.04.2019   ERJ   Ristikallio   90cm   5/40
09.04.2019   ERJ   Ristikallio   90cm   3/40
12.04.2019   ERJ   Routaruusu   90cm   2/40
13.04.2019   ERJ   Ristikallio   90cm   3/40
13.04.2019   ERJ   Ristikallio   90cm   6/40
14.04.2019   ERJ   Routaruusu   100cm   3/40
14.04.2019   ERJ   Ristikallio   90cm   1/40
15.04.2019   ERJ   Routaruusu   100cm   2/40
15.04.2019   ERJ   Ristikallio   90cm   3/40
15.04.2019   ERJ   Myrskylä   100cm   6/40
15.04.2019   ERJ   Myrskylä   100cm   3/40
16.04.2019   ERJ   Routaruusu   100cm   5/40
16.04.2019   ERJ   Ristikallio   90cm   3/40
17.04.2019   ERJ   Ristikallio   90cm   6/40
17.04.2019   ERJ   Myrskylä   100cm   6/40
20.04.2019   ERJ   Myrskylä   100cm   1/40
20.04.2019   ERJ   Myrskylä   100cm   6/40
20.04.2019   ERJ   Cadogan Ponies   90cm   3/30
20.04.2019   ERJ   Cadogan Ponies   90cm   2/30
21.04.2019   ERJ   Myrskylä   100cm   3/40
22.04.2019   ERJ   Myrskylä   100cm   6/40
25.04.2019   ERJ   Myrskylä   100cm   3/40
26.04.2019   ERJ   Myrskylä   100cm   4/40
26.04.2019   ERJ   Cadogan Ponies   90cm   4/30
28.04.2019   ERJ   Cadogan Ponies   90cm   2/30
02.05.2019   ERJ   Ristikallio   90cm   5/30
03.05.2019   ERJ   Ristikallio   90cm   2/30
09.05.2019   ERJ   Riimuvaara   100cm   2/30
09.05.2019   ERJ   Ristikallio   90cm   2/30
11.05.2019   ERJ   Ristikallio   90cm   3/30
15.05.2019   ERJ   Ristikallio   90cm   2/30
16.05.2019   ERJ   Riimuvaara   100cm   1/30
19.05.2019   ERJ   Riimuvaara   100cm   2/30
21.05.2019   ERJ   Riimuvaara   100cm   3/30
28.02.2019   KERJ   Sardonic   Helppo   4/30
01.03.2019   KERJ   Sardonic   Helppo   4/30
02.03.2019   KERJ   Riimuvaara   Helppo   3/30
04.03.2019   KERJ   Riimuvaara   Helppo   1/30
06.03.2019   KERJ   Sardonic   Helppo   5/30
09.03.2019   KERJ   Sardonic   Helppo   3/30
10.03.2019   KERJ   Sardonic   Helppo   1/30
19.03.2019   KERJ   Lähtölaukaus   Helppo   4/30
20.03.2019   KERJ   Lähtölaukaus   Helppo   3/30
30.03.2019   KERJ   Routaruusu   Helppo   2/40
03.04.2019   KERJ   Turmeltaja   Helppo   5/40
05.04.2019   KERJ   Routaruusu   Helppo   1/40
06.04.2019   KERJ   Turmeltaja   Helppo   4/40
13.04.2019   KERJ   Turmeltaja   Helppo   5/40
19.04.2019   KERJ   Ristikallio   Helppo   2/40
23.04.2019   KERJ   Ristikallio   Helppo   3/40
05.04.2019   KERJ   Valmari   Helppo   4/18
18.04.2019   KERJ   Riimuvaara   Helppo   4/30
19.04.2019   KERJ   Riimuvaara   Helppo   3/30
24.04.2019   KERJ   Riimuvaara   Helppo   3/30
25.04.2019   KERJ   Riimuvaara   Helppo   2/30
27.04.2019   KERJ   Riimuvaara   Helppo   1/30
28.04.2019   KERJ   Ketjukolari   Helppo   2/26
04.05.2019   KERJ   Riimuvaara   Helppo   4/30
05.05.2019   KERJ   Riimuvaara   Helppo   3/30
06.05.2019   KERJ   Riimuvaara   Helppo   5/30
15.05.2019   KERJ   Riimuvaara   Helppo   2/30
16.05.2019   KERJ   Riimuvaara   Helppo   5/30
19.05.2019   KERJ   Riimuvaara   Helppo   4/30
21.05.2019   KERJ   Riimuvaara   Helppo   1/30
21.05.2019   KERJ   Riimuvaara   Helppo   2/30
24.05.2019   KERJ   Mörkövaara   Helppo   1/30
25.05.2019   KERJ   Mörkövaara   Helppo   5/30
26.05.2019   KERJ   Riimuvaara   Helppo   5/30
27.05.2019   KERJ   Riimuvaara   Helppo   3/30
30.05.2019   KERJ   Riimuvaara   Helppo   4/30
09.07.2019   KERJ   Elohiljan Sh:t   Helppo   5/30
19.07.2019   KERJ   Safiiritiikerin KK   Helppo   3/30
20.07.2019   KERJ   Safiiritiikerin KK   Helppo   2/30
23.07.2019   KERJ   Hopealinna   Helppo   1/13
04.08.2019   KERJ   Mörkövaara   Helppo   4/30
06.08.2019   KERJ   Mörkövaara   Helppo   5/30
08.08.2019   KERJ   Mörkövaara   Helppo   2/30
13.08.2019   KERJ   Mörkövaara   Helppo   4/30
20.08.2019   KERJ   Mörkövaara   Helppo   4/30
21.08.2019   KERJ   Mörkövaara   Helppo   1/30
27.08.2019   KERJ   Mörkövaara   Helppo   2/30
29.08.2019   KERJ   Mörkövaara   Helppo   1/30
27.02.2019   KRJ   Sardonic   Helppo A   5/40
04.03.2019   KRJ   Kuuran Suomenratsut   Helppo B   1/40
05.03.2019   KRJ   Sardonic   Helppo A   2/40
06.03.2019   KRJ   Sardonic   Helppo A   4/40
06.03.2019   KRJ   Kuuran Suomenratsut   Helppo B   2/40
07.03.2019   KRJ   Sardonic   Helppo A   2/40
07.03.2019   KRJ   Kuuran Suomenratsut   Helppo B   4/40
08.03.2019   KRJ   Kuuran Suomenratsut   Helppo B   5/40
09.03.2019   KRJ   Kuuran Suomenratsut   Helppo B   6/40
13.03.2019   KRJ   Sardonic   Helppo A   5/40
16.03.2019   KRJ   Sardonic   Helppo A   5/40
19.03.2019   KRJ   Louhikartano   Helppo A   1/40
20.03.2019   KRJ   Louhikartano   Helppo A   3/40
01.04.2019   KRJ   Riimuvaara   Helppo A   5/30
02.04.2019   KRJ   Routaruusu   Helppo A   6/40
04.04.2019   KRJ   Routaruusu   Helppo B   6/40
05.04.2019   KRJ   Lupsakan Sh:t   Helppo A   5/30
06.04.2019   KRJ   Riimuvaara   Helppo A   1/30
07.04.2019   KRJ   Routaruusu   Helppo A   4/40
08.04.2019   KRJ   Routaruusu   Helppo A   6/40
08.04.2019   KRJ   Ristikallio   Helppo A   6/50
08.04.2019   KRJ   Ristikallio   Helppo A   6/50
10.04.2019   KRJ   Myrskylä   Helppo A   1/40
11.04.2019   KRJ   Lupsakan Sh:t   Helppo A   1/30
11.04.2019   KRJ   Ristikallio   Helppo A   6/50
12.04.2019   KRJ   Myrskylä   Helppo A   5/40
12.04.2019   KRJ   Valmari   Helppo A   1/30
14.04.2019   KRJ   Routaruusu   Helppo B   2/40
14.04.2019   KRJ   Ristikallio   Helppo A   2/50
15.04.2019   KRJ   Myrskylä   Helppo A   3/40
17.04.2019   KRJ   Routaruusu   Helppo A   3/40
17.04.2019   KRJ   Myrskylä   Helppo A   6/40
17.04.2019   KRJ   Hallava   Helppo A   4/22
19.04.2019   KRJ   Myrskylä   Helppo A   3/40
21.04.2019   KRJ   Ristikallio   Helppo A   2/50
22.04.2019   KRJ   Ristikallio   Helppo A   1/50
01.05.2019   KRJ   Mörkövaara   Helppo A   1/30
08.05.2019   KRJ   Mörkövaara   Helppo A   1/30
13.05.2019   KRJ   Mörkövaara   Helppo A   4/30
14.05.2019   KRJ   Mörkövaara   Helppo A   3/30
15.05.2019   KRJ   Mörkövaara   Helppo A   2/30
16.05.2019   KRJ   Mörkövaara   Helppo A   2/30
21.05.2019   KRJ   Mörkövaara   Helppo A   4/30
24.05.2019   KRJ   Mörkövaara   Helppo A   3/30
25.05.2019   KRJ   Mörkövaara   Helppo A   5/30
26.05.2019   KRJ   Mörkövaara   Helppo A   2/30
28.05.2019   KRJ   Mörkövaara   Helppo B   1/30
29.05.2019   KRJ   Mörkövaara   Helppo B   5/30
Näyttelyt
31.03.2019 VSR, Rotunäyttely, III-palkinto, tuom. Lissu T.
30.04.2019 VSR, Rotunäyttely, III-palkinto, tuom. Lissu T.
31.07.2019 VSR, Rotunäyttely, III-palkinto, tuom. dookie

Päiväkirja

Näytä / piilota päiväkirja

Ei merkintöjä