Tervetuloa!

Muskettisoturit lopettaa toimintansa ainakin tältä erää 20.11.2017. Kiitos kaikille näistä menneistä vuosista!

Oriasema Muskettisoturit - tai Muska, kuten sitä tallilaisten kesken kutsutaan - sijaitsee Etelä-Suomessa, tarkemmin sanottuna Hausjärvellä, joka on reilu 8800 asukkaan kunta Kanta-Hämeessä. Tallin tilukset on rakennettu aivan sen sisartallin, Huvitutin naapuriin ja yhteistyötä tapahtuukin tiiviisti. Mutta siinä missä Huvitutti on suomenhevosia kasvattava siittola, on Muska taas lyhytsukuisiin suomenhevosiin painottuva oriasema, joka tarjoaa virtuaaliharrastajien jalostusohjelmiin uusia linjoja. Majoitamme talliimme kerralla enimmillään noin parikymmentä hevosta, jotta pystymme täysillä panostamaan niistä jokaiseen.

Muskan hevoskanta koostuu siis suomalaisista perusratsuista, joita myös suomenhevosiksi kutsutaan. Tallista löytyy kirjava sekoitus niin este-, kenttä-, koulu- kuin valjakkopainotteisiakin ratsuja. Muskan oriit aloittavat kilpauransa 3-vuotiaina ja ne kilpailevat - omistajan motivaation mukaisesti - kunnes sijoituksia on kasassa laatuarvosteluihin tarvittava määrä. Kaikki orit ovat 3-vuotta täytettyään myös lähes poikkeuksetta käytössä jalostukseen, kiinnostuneet voivat lukea lisää palvelut-sivulta.

Jos et vielä tässä vaiheessa ole juossut kiljuen pakoon, toivotamme sinut oikein lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan orikantaamme ja mahdollisesti varaamaan astutusta. Toivomme, että viihdyt ja palaat vierailulle myös uudelleen. Kaiken sortin kysymyksiä voi rohkeasti esittää sähköpostitse, niihin vastataan mahdollisimman pian.


Jenny

Äänestä meitä VRL:n tallilistalla.